// Publicis Merchant // konec Publicis
Tlapková patrola ve velkofilmu
   2023

PAW Patrol, jeden z nejsledovanějších televizních seriálů pro děti, vysílaný na ČT Déčko, se opět vrací s novým filmem, který rozproudí srdce malých i velkých diváků. Tento milovaný seriál nás zavede do světa chlapce jménem Ryder a jeho statečných štěňat – Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky a Skye. Každý z nich je připraven skočit do akce a zachránit den, ať už je situace jakákoliv.

Po úspěšném celovečerním debutu prvního filmu Tlapkové patroly ve filmu nás nyní čeká pokračování s názvem Tlapková patrola ve velkofilmu. Film má premiéru 28. září 2023 a slibuje ještě větší dobrodružství a nové výzvy.

Druhý film se zaměřuje na nejmladší členku týmu, Skye, která objevuje nové schopnosti, jež se stávají realitou díky snaze a odhodlání. Avšak klidná doba brzy skončí, když se do děje vrátí bývalý starosta Humdinger. Spojí síly se šíleným vědcem a společně plánují odcizit štěňatům jejich unikátní superschopnosti. Na týmu je nyní, aby čelil této nebezpečné hrozbě a ochránil své město.

Tlapková patrola ve velkofilmu nenabízí jen vzrušení a dobrodružství. Skrze napínavý příběh se snaží inspirativně předat poselství o důležitosti víry v sebe samého, o jedinečnosti každého jednotlivce a o síle týmu. Film si klade za cíl pobavit a zároveň nám připomenout, že společně dokážeme překonat jakékoli překážky.

Oblíbené postavičky z Tlapkové patroly ve velkofilmu zakoupíte v našem e-shopu.