// Publicis Merchant // konec Publicis
Digitální mazlíčci Bitzee 
   2023

Na český trh přichází novinka v podobě interaktivních digitálních mazlíčků Bitzee. Díky jedinečné technologii projekce vypadá jako opravdový hologram. Děti mohou na zvířátko skutečně sahat a pomocí dotyků hologramu hru ovládat.

Uvnitř stylové pixelově zdobené krabičky čeká překvapení v podobě jedinečného tvora. Začíná jako pixelové mládě a jak se děti o digitálního mazlíčka starají, vyvíjí se, roste a získává různé doplňky a příslušenství. V každém Bitzee lze pomocí péče a hraní získat až 15 digitálních mazlíčků, mezi kterými mohou děti přepínat. K nim se postupně odemykají různé doplňkové hry a funkce.

Pro zobrazení využívá kmitající pás LED diod tvořící efekt hologramu. LED diody mění barvy, rychle se pohybují nahoru a dolů a vytvářejí tak trvalý obraz animovaných digitálních postaviček. Pomocí stisknutí nebo pohlazení hologramu hračka reaguje. Dalšími ovládacími prvky jsou dotykový panel a senzor, který rozpozná naklonění nebo zatřesení s celou hračkou. Umí zareagovat i na hlas.

Když se o Bitzee nepečuje, nezemře! Jednoduše se jen sbalí a odejde, ale nakonec jej lze přemluvit k návratu pomocí pamlsků a pozornosti.

Bitzee ke svému fungování potřebuje tři AA baterie, díky kterým vydrží 5 až 7 hodin nepřetržitého provozu. Vhodné od 5 let.

Bitzee je převratnou novinkou roku v segmentu interaktivních hraček a je předurčeno stát se hitem letošních Vánoc.